Du bør læse dette, før du handler..

1.REGLER

1.1  Det er IKKE tilladt at benytte TTS som opslagstavle. (Lave annoncer med fx. efterlysning, udlejning, efterspørgsmål på Åbningstider osv).

1.2 Det er IKKE tilladt at lave opslag med links til andre sider, med mindre det er til tingtilsalg.dk.

1.3 Man må MAX sælge 3 forskellige ting i hvert opslag / annonce.

1.4 Man skal oplyse hvor varen befinder sig, hvis ikke det er samme sted som man har oplyst i sin profil/opsætning.

1.5 Det er ikke tilladt at komme med kommentarer som ikke har relevans til varen og det er ligeledes heller ikke tilladt at kommenterer på en vare, hvis ikke man er interesseret i at købe den.

1.6 ALLE bud skal være synlige i annoncen, ellers er de ikke gældende. (TIP. -Brug evt. skærmdump og sæt ind som kommentar, eller bed budgiver om at smide sit bud i rette opslag).

1.7 Det er tilladt at oppe 5 gange ialt, dagligt. De 5 oppere, må man fordele som man vil, fx. enten oppe én annonce 5 gange på en dag, eller fx. oppe 5 annoncer én gang hver på en dag.  (Undtagelse: Bruger du app'en eller tingtilsalg.dk til at oppe med, kan du få systemet til at oppe flere af dine opslag / annoncer automatisk hver dag, samt oppe manuelt ved klik på ikon).

1.8 Alt handel med alkoholiske drikke, tobak og e-cigaretter, samt alt handel der strider imod dansk lovgivning, er IKKE tilladt.

 

Vedr. erhvervs / hobbyerhvervsopslag:
Det er kun tilladt at lave erhvervs / hobbyerhvervsopslag, hvis man benytter app'en og i den vælger kategorien "butik, erhverv, hobbyerhverv" på sine opslag.
 

Vedr. bolig / udlejningsopslag:
Det er kun tilladt at lave bolig / udlejlningsopslag, hvis man benytter app'en og i den vælger kategorien "bolig / udlejning" på sine opslag.
 

Vedr. søge-opslag:
Det er kun tilladt at lave søge-opslag, hvis man benytter app'en og i den vælger kategorien "Søger" på sine opslag.
 

Vedr. handel med billeter:
Det er kun tilladt at lave opslag med billetsalg, hvis man benytter app'en og i den vælger kategorien "billetter" på sine opslag.
 

Vedr. Bud:
Sættes en vare på bud, vil den have FAST sluttid. Dvs. at hvis en sælger fx.har sat sluttiden til kl. 20:00, så er det højeste bud, inden kl. er 20:00 vinderen, altså sidste bud, mens klokken er 19:59. Alle bud skal være synlige i opslaget, ellers tæller de ikke. (OBS -Det er tiden på opslaget/kommentaren der er den afgørende tid og derfor altså IKKE tiden på en telefon, eller en computer).
 

Vedr. Bud+5 (Det er kun tilladt at benytte "Bud +5", hvis det er oplyst i annoncebeskrivelsen fra starten, at det er denne form for budrunde der benyttes) :
Når sluttid opnås, kan der bydes til der ikke er kommet nye bud i 5 minutter. Dvs. at hvis en sælger fx. har sat slut tid til 20:00, kan der bydes frem til og med 20:05. Kommer der så et bud fx. 20:04, vil 20:04 være den nye slut tid. I eksemplet her, er budrunde slut, hvis/når klokken viser 20:10 eller mere. Nye kommentarer uden højere bud, tæller ikke som nye bud. Alle bud skal være synlige i opslaget, ellers tæller de ikke. (OBS -Det er tiden på opslaget/kommentaren der er den afgørende tid og derfor altså IKKE tiden på en telefon, eller en computer).


 


2. Retningslinier

Som udgangspunkt er alt handel tilladt, dog har vi nogle enkelte retningslinjer og undtagelser. 

Det forventes at der generelt føres en pæn og ordentlig omgangstone. 

Det forventes af både sælgere og købere, at aftaler der er indgået, overholdes.

Det forventes, at man oplyser en pris, uanset om det er fastpris, mindstepris, prisidé. Er det en budrunde, så med mindre der ingen mindstepris er, så også ved budrunde, bør man oplyse en mindstepris.

Vi gør opmærksom på, at administrator og/eller TTS ikke kan tvinge en sælger til at sælge til en bestemt person (fx. ved vundet bud). Men overholder sælger ikke vores retningslinjer og regler, kan brugeren blive ekskluderet.

Rydder du op i dine ting, skal du lave en annonce til hver af de ting du sælger, eller max 3 ting pr annonce. Det viser både hensyn overfor andre brugere og gør det lettere for dig selv og andre at holde overblik over varene.

Sælger du fx. en bunke tøj samlet, er det helt fint, men oplys i beskrivelsen, at det kun sælges samlet.

Overholdes retningslinjerne ikke, eller oplever vi misbrug, kan man blive ekskluderet. Opslag der strider imod dansk lovgivning politianmeldes.I øvrigt gælder vores Vilkår & Betingelser, som til enhver tid vil stå højere end de her på siden listede regler og retningslinier, i tilfælde hvor der måtte opstå tvist. Læs Vilkår & Betingelser her http://tingtilsalg.dk/p/terms